Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• sebu
    odpowiedział(a)
    WojtaSpider, jak się boisz wstawić do nich to ustaw się z jednym z naszych forumowych mechaników,wtedy na pewno będziesz pewny,że nikt Ci lipy nie wciśnie.

Zostaw komentarz:

• WojtaSpider
    odpowiedział(a)
    Święta prawda
    ...ale stać komuś nad głową.... :roll:
    trzeba przemyśleć ale to zawsze coś

Zostaw komentarz:

• greg44
    odpowiedział(a)
    Jak masz aluski to będziesz widział, że wszystko nowe, no chyba, że na kanał podjedziesz. Co wsadzą tego już jak nie jesteś przy montażu nie ugadniesz.

Zostaw komentarz:

• WojtaSpider
    odpowiedział(a)
    No właśnie koledzy hamulce to podstawa i jadę do nich na wymianę klocków i tarcz. I tu nasuwa się pytanie -jak sprawdzić czy włożyli rzeczone ORi czy nie włożyli jakiegoś szajsu ???
    Robiłem już u nich uszczelkę pod głowicą i rozrząd ale tego sprawdzić nie idzie :roll: nie jestem aż takim pesymistą i rozumiem że trochę zaufania trzeba mieć ale ciekawość jest duża :diabelski_usmiech ...zresztą kto lubi być nabitym w butelkę :lol:

Zostaw komentarz:

• greg44
    odpowiedział(a)
    Ja też napisze negatywa o warsztacie na Syreny, ostatnio mnie kolega poinformował, że jakiś czas temu zaprowadził samochodzik do nich aby wymienili klocki tarcze z przodu i z tyłu w VW Golfie. No i na wakacjach dowiedział się, że wymienili jedynie z przodu, tył nie ruszony, od nowości, ale kaskę wzięli za komplet. Tylnie hamulce skończyły mu się na wakacjach, co nie jest ciekawe, zamiast odpoczywać trzeba szukać w trybie awaryjnym warsztatu. Rozumiem wszystko, ale hamulce to podstawa, tu nie ma co robić kogoś w h....

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Ja bym podjechał na Syreny z werdyktem i tym samym skuteczna naprawą - tą z Mińska.
    Zapytałbym przynajmniej, w jakim celu wydałem u nich tyle pieniędzy na ... no właśnie na co (za co) ?

Zostaw komentarz:

• GH0ST
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez jszczeci
    No musze napisac negatywnie o Syreny (ktorym to warsztatem sie nieraz zachwycalem).
    Chyba coraz trudniej sie do nich dodzwonic.
    Fakt, ze podejscie indywidualne jest ok.
    Jezdzilem ostatnio 3 razy ze stukaniem w przednim zawieszeniu:
    1. poprawka jakiejs oslony silnika 200zl - nie pomoglo
    2. wymiana jakiegos innego elementu (mam rachunek, nie pamietam co dokladnie) - 200zl = nie pomoglo
    3. diagnoza - "to stuka panu tapicerka" - nie moglem uwierzyc, ze mnie tak splawili

Dopiero w ASO (akurat pod Minskiem) mnie zaprosili do hali i pokazali, ze sworzen jest do wymiany. Tam bardzo mily klimat, polecam, choc za sama diagnoze (i szybki przeglad) 50zl
    Troche bylem rozczarowany warsztatem na Syreny, ale to pierwsza ich wpadka.
    Reszte zawsze reperowali bezproblemowo i bylo ok.

ostatnio sporo negatywnych postow o zakladzie na Syreny i jak prownam je z postami z warsztatem w Ozarowie u DGW to zdecydowanie wybralbym sie do Ozarowa

Zostaw komentarz:

• jszczeci
    odpowiedział(a)
    No musze napisac negatywnie o Syreny (ktorym to warsztatem sie nieraz zachwycalem).
    Chyba coraz trudniej sie do nich dodzwonic.
    Fakt, ze podejscie indywidualne jest ok.
    Jezdzilem ostatnio 3 razy ze stukaniem w przednim zawieszeniu:
    1. poprawka jakiejs oslony silnika 200zl - nie pomoglo
    2. wymiana jakiegos innego elementu (mam rachunek, nie pamietam co dokladnie) - 200zl = nie pomoglo
    3. diagnoza - "to stuka panu tapicerka" - nie moglem uwierzyc, ze mnie tak splawili

Dopiero w ASO (akurat pod Minskiem) mnie zaprosili do hali i pokazali, ze sworzen jest do wymiany. Tam bardzo mily klimat, polecam, choc za sama diagnoze (i szybki przeglad) 50zl
    Troche bylem rozczarowany warsztatem na Syreny, ale to pierwsza ich wpadka.
    Reszte zawsze reperowali bezproblemowo i bylo ok.

Zostaw komentarz:

• martino
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Sikor
    Ale to jest w Ożarowie Mazowieckim, jak dobrze rozumiem, prawda? A ja teraz mieszkam przy rondzie Wiatraczna ...
    Jak dojedziesz na Syreny to i dojedziesz do Ożarowa.... to nie jest wiele dalej..... A DGW to DGW.....

Zostaw komentarz:

• RALF
    odpowiedział(a)
    napiszcie mi adres do dobrego grzesia w ożarowie .
    dzięki

Zostaw komentarz:

• Hidd3n
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Sikor
    Ale to jest w Ożarowie Mazowieckim, jak dobrze rozumiem, prawda? A ja teraz mieszkam przy rondzie Wiatraczna ...
    tak w Ożarowie Mazowieckim

Zostaw komentarz:

• Sikor
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• yosssarian
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Sikor
    Koledzy, czy dalej warto oddać swoją Octavię do serwisu na Syreny?
    Ja u nich robiłem rozrząd na ORi i jestem bardzo zadowolony ale jak czytam komentarze to wygląda że miałem chyba też trochę szczęścia, ja bym się do DobregoGrzesia wybrał szczególnie teraz jak zmienił lokalizację...

Zostaw komentarz:

• Sikor
    odpowiedział(a)
    Koledzy, czy dalej warto oddać swoją Octavię do serwisu na Syreny? Montowałem u nich ostatnio hak (montaż 200zł, hak Bosal kupiony za ich pośrednictwem za 380zł), wymieniałem akumulator i zepsutą klamkę do podłokietnika i zapłaciłem 920zł. Zastanawiam się, czy nie przepłaciłem? Naprawę kluczyka (rozebranie i naprawienie nitów) wycenili na 50zł. Planuję niedługo oddać Skodę na pełen przegląd oraz wymianę oleju, innych płynów i zapewne napędu rozrządu. Czy powierzyć to warsztatowi na Syreny czy rozważyć inny serwis?

Zostaw komentarz:

• jefry
    odpowiedział(a)
    jak dali dupy to podjedz na prymasa 1000lecia do dobruckiego. Dobry warsztat.

Zostaw komentarz:

• sebu
    odpowiedział(a)
    szpaczur1, współczuje,ja również mam kiepskie wspomnienia z wizyty w tym warsztacie. :x

Zostaw komentarz:

• szpaczur1
    odpowiedział(a)
    witam byłem u tych panów wczoraj niby z błahą sprawą znaną z forum opadanie wskazówek itd. zapewniono mnie że naprawa nie potrwa dłużej jak dwie godziny okazało sie że czekałem prawie sześć to jeszcze nic gość mi tak spieprzył licznik że po odbiorze auta nie wiedziałem co się z nim dzieje brak kierunkowskazów przy włączeniu awaryjnych zaczęły działać i awaryjne i światła mijania no cuda ponadto brak komunikacji z vagiem nie wiem co z tego wyjdzie sprawę będę na bieżąco opisywał no jakaś kpina :evil:
    a i wczoraj zabrano mi dowód rejestracyjny z braku kierunkowskazów :evil:

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    Zadzwoń do nich i się zapytaj

Zostaw komentarz:

• klose
    odpowiedział(a)
    bardzo zachwalacie ten serwis
    mam problem z ktorym naet aso sobie nie radzi myslicie ze oni dadza rade? czy poprostu darowac sobie wizyte.. znaja sie na 1.6 tdi?

Zostaw komentarz:

• linkworld
    odpowiedział(a)
    I znów chłopaki z Syreny wykonali dobrą robotę. Szczególne podziękowania na Wojtka, który wymienił mi pękniętą linkę od klamki i stycznik z zamku. Wszytko sprawnie i w miłej atmosferze i od ręki. Nie mam na co narzekać

Zostaw komentarz:

• picia136
    odpowiedział(a)
    warto zapłacic za rozrząd wiece. Oni zakładając orginałdadza ci gwarancje i jak cośwalnie to oni odpowiadają. A podruba to soby bujasz się sam. JA u nich robiłem na orginałach

Zostaw komentarz:

• jefry
    odpowiedział(a)
    przy takiej różnicy ( praktycznie żadnej ) brał bym oryginał

Zostaw komentarz:

• Roxbox99
    odpowiedział(a)
    Witam
    Dziś zrobiłem tam przegląd + wymiana płynu hamulcowego ( podobno trzeba było ) 2,5 h i 590 pln.

Muszę wymienić rozrząd u nich z pompą wody 1050 pln ale wszystko oryginalne. Mogę to zrobić u znajomego za 800 pln ale części z intrercarsu. Pytanie czy warto płacic drożej za tzw. oryginał ?

Zostaw komentarz:

• jefry
    odpowiedział(a)
    Ja na syreny zatargałem samochód 3 razy wymienili sprężynki bo padły. Diagnoza z biodra... to IN PLUS.

Podejscie nr 2. Notlauf >> niby przewód przyjechałem zdiagnozowali. Nie było to ale cóż zapłaciłem - In MINUS. Nie powiedzieli że Turbo pojechałem do drugiego mechaniora szybka akcja hamownia - logi 30 min i mam diagnozę. Także tutaj dali ciała.

Piszczące szyby jak sie otwiera - niby zrobi zapłaciłem - IN MINUS ( nie pomogło )

Zrehabilitowali się i jestem wdzięczny - pomoc przy brzęczeniu zasran*** blaszki przy kole zamachowym + szybka wymiana żarówki.

Mogę powiedzieć tak ogólnie zakład polecam. I wydaje mi się że zależy na jakiego fachowca się trafi jest taki młody facet ( chyba szef całego team`u ) wydawać się może że ma wszystko w dupie ale ma łeb na karku wie co i jak. Zdiagnozował i sprężyny i tą nieszczęsna blaszkę przy kole zamachowym z biodra. Także to IN PLUS ogólna ocena
    3,5 / 4

Zostaw komentarz:

• linkworld
    odpowiedział(a)
    Potwierdzam pozytywne opinie o warsztacie na Syreny. Chłopaki dzisiaj uratowali mi tyłek, wymieniając mechanizm szyby, który jak na złość zepsuł się w dzisiejszych, deszczowych warunkach pogodowych. Obsługa błyskawiczna, mimo że są zawaleni robotą. Wypas Polecam wszystkim :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

Pracuję...